Sex contra… Cele mai ciudate oferte sexuale

Criză economică sau pur şi simplu nebunia le-a făcut pe unele doamne şi domnişoare să ofere sex contra unor lucruri, obiecte mai puţin obişnuite. Chiar dacă nu era o situaţie de sex contra bani, femeile prinse cu mâţa în sac au fost acuzate de prostituţie. Urmează o listă cu cele mai ciudate oferte sexuale descoperite de poliţie.

RomaniaTV.net
04 ian. 2013, 21:21
Sex contra… Cele mai ciudate oferte sexuale

Sex contra… bilete la un meci de baseball

Susan Finkelstein, o împătimită a jocului de baseball şi o fană înrăită a echipei Philadelphia Phillies, a postat pe internet un anunţ care a atras atenţia poliţiei. „Fană împătimită a echipei Fhillies – superbă, înaltă şi blondă – caut disperată două bilete la World Series”.

Sex contra… Panda

O studentă a postat pe internet o ofertă la fel de ciudată. Ea se oferea să masturbeze (şi chiar să-i ofere sex oral – dacă respectivul era drăguţ) bărbatul care îi oferea un bilet de intrare la Parcul Zoologic Naţional Smithsonian din Washington pentru a-l vedea pe Tai Shan, primul urs panda născut acolo. „Nu sunt nebună, dar trebuie să-l văd. Îmi plac la nebunie urşii panda”, scria femeia în anunţ.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Vezi şi care sunt cele mai ciudate poziţii sexuale