Şerban Brădişteanu: Adrian Năstase are mai multe plăgi. Nu este într-o stare bună

Adrian Năstase este supus în acest moment unui tratament pentru menţinerea funcţiilor vitale, în timp ce uşa salonului în care se află este păzită de poliţişti. Fostul premier, care a încercat să se sinucidă chiar înainte de a fi ridicat de poliţişti şi dus în arest, este într-o stare stabilă, dar nu una bună, potrivit medicului Şerban Brădişteanu, cel care va conduce echipa de medici care îl va opera pe Adrian Năstase joi dimineaţă.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 23:47
Şerban Brădişteanu: Adrian Năstase are mai multe plăgi. Nu este într-o stare bună

Adrian Năstase va fi operat joi dimineaţă, de o echipă complexă de medici, potrivit medicului Şerban Brădişteanu.

„Mâine dimineaţă va fi operat, acum e pe tratament pentru menţinerea funcţiilor vitale. A ajuns la spital cu puseu hipertensiv şi cu sângerarea care era sub pansament. Nu este într-o stare bună. Există plăgi împuşcate, nu plagă. Operaţia va începe pe la ora 8.30 – 9.00, echipa de medici va fi una complexă”, a spus Brădişteanu, adăugând că se poate comunica cu Adrian Năstase, chiar dacă acest lucru se face cu mare greutate.

Totodată, medicul Brădişteanu a precizat că uşa salonului în care se află Adrian Năstase este păzită în acest moment de poliţişti.

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat, miercuri, definitiv, la doi ani de închisoare cu executare, în dosarul „Trofeul Calităţii”. Năstase a aflat sentinţa în propria locuinţă din strada Zambaccian, unde în cursul serii au venit doi reprezentanţi ai poliţiei, pentru a-l duce în arest. Chiar în faţa oamenilor legii, Adrian Năstase a încercat să împuşte în cap, însă unul dintre ei l-a oprit în ultimul moment, iar fostul premier s-a rănit doar la gât.