Roxana Ionescu vorbeşte despre relaţia ei cu partenerul de la „Dansez pentru tine”

Roxana Ionescu l-a primit de curând pe George, partenerul său de la "Dansez pentru tine", în casa sa, decizie care a dat naştere la o serie de zvonuri privind o posibilă relaţie între cei doi.

17 dec. 2012, 11:32
Roxana Ionescu vorbeşte despre relaţia ei cu partenerul de la „Dansez pentru tine”

Întrebată de eva.ro dacă între ea şi George s-a născut o idilă, fosta Mama Natură a negat aceste speculaţii. „Nu mi-ar putea fi iubit şi nu m-am aşteptat la astfel de speculaţii, când tot ce am făcut a fost un gest frumos faţă de om care are nevoie de prieteni în jurul lui”, a declarat Roxana Ionescu.

De asemenea, au apărut speculaţii potrivit cărora Roxana Ionescu s-a mutat cu câştigătorul de la „Dansez pentru tine” pentru banii săi, dar vedeta neagă şi aceste zvonuri cu cea mai mare fervenţă.

„Momentan nu a primit banii (de la Pro TV, n.r.), dar cum îi va avea îşi va lua o casă. Ce va face cu restul, dacă îi va mai rămâne ceva, e treaba lui. Eu mă simt obligată să-i dau nişte sfaturi, restul depinde de el. În niciun caz nu l-am luat la mine pentru banii lui, eu am veniturile mele şi imi sunt suficiente”, a precizat, pentru ziarulring.ro, Roxana Ionescu.

Citeşte şi Roxana Ionescu, apariţie incendiară la Dansez pentru tine. Vedeta era să rămână fără sutien