„Mama natură” face o declaraţie bombă: Va apărea un nou bărbat în viaţa mea

"Mama natură" este în culmea fericirii după ce l-a ajutat pe George să câştige marele premiu de 60.000 de euro la "Dansez pentru tine". Ea a reuşit să-i îndeplinească cea mai arzătoare dorinţă şi nu se opreşte aici. Până când băiatul va putea să-şi cumpere propria casă, Roxana Ionescu îi oferă un cămin.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 12:30
„Mama natură” face o declaraţie bombă: Va apărea un nou bărbat în viaţa mea

Roxana s-a dedicat trup şi suflet pentru a îndeplini visul lui George şi iată că toată truda şi eforturile au dat rezultate. Băiatul a câştigat marele premiu la „Dansez pentru tine” şi în curând va putea avea propria casă.

Pe parcursul concursului, „Mama natură” s-a ataşat foarte mult de băiat, iar acum o dovedeşte încă o dată.

„Nu am timp de vacanţă, de sărbători voi fi cu ai mei şi cu George. Este frăţiorul meu. El se va muta în curând la mine, deci va apărea un nou bărbat în viaţa mea, va fi alături de mine de acum încolo tot timpul”, a dezvăluit Roxana, potrivit cancan.ro.

Tânărul în vârstă de 21 de ani este singur pe lume şi a trăit până acum într-un centru de plasament. Acum că a câştigat marele premiu la „Dansez pentru tine”, el visează să-şi cumpere o casă.

„Toată viaţa mi-am dorit o cameră a mea. Nu am avut până acum pentru că o împărţeam cu alţi copii din centrul de plasament. Cu banii de la Dansez vreau să-mi iau o locuinţă. Nu contează dacă e casă sau apartament, câte camere are sau unde e plasată”, a spus George.