Reţea de traficanţi de etnobotanice, destructurată la Sibiu

Şase traficanţi de droguri din Sibiu au fost ridicaţi, luni, de autorităţi. Aceştia erau membrii celei mai mari reţele din judeţ.

RomaniaTV.net
21 ian. 2013, 17:33
Reţea de traficanţi de etnobotanice, destructurată la Sibiu

Şase traficanţi de etnobotanice şi zeci de consumatori au fost audiaţi, luni, la poliţie, în cadrul unei anchete ce viza destructurarea uneia dintre cele mai mari reţele de trafic de substanţe interzise din judeţ.

Cei şase traficanţi au fost săltaţi după ce, în ultima perioadă, doi consumatori s-au sinucis. Zeci de clienţi ai reţelei au fost chemaţi pentru explicaţii în faţa anchetatorilor. Majoritatea consumatorilor sunt minori.

Reţeaua destructurată luni comercializa etnobotanice atât în judeţul Sibiu, cât şi în judeţele limitrofe. Cei şase tineri reţinuţi au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. Ei aveau ca „punct de lucru” un chioşc amplasat într-o curte interioară din centrul Sibiului, dar în oraş existau şi alte puncte strategice de întâlnire cu clienţii. Consumatorii fideli puteau chiar să facă comenzi la domiciliu.

Descinderile vor continua şi marţi, când autorităţile ar putea lua la verificări şi taximetriştii care asigurau livrarea comenzilor la domiciliu.