Reţea de traficanţi de droguri anihilată în Capitală. Patroni de magazine de vise, săltaţi de DIICOT

14 patroni de magazine de vise au fost ridicaţi, luni, în urma unor percheziţii efectuate în mai multe puncte din Bucureşti. Astfel, a fost destructurată una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri din Capitală, informează România TV.

RomaniaTV.net
24 dec. 2012, 07:50
Reţea de traficanţi de droguri anihilată în Capitală. Patroni de magazine de vise, săltaţi de DIICOT

Paisprezece persoane care comercializau etnobotanice au fost ridicate, în urma unor percheziţii. O parte dintre acestea, care au fost deja puse sub învinuire, au ajuns deja la sediul DIICOT Bucureşti pentru audieri.

Una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de etnobotanice din Capitală a fost destructurată, luni. 15 persoane au fost săltate şi duse la audieri, urmând să se decidă dacă vor fi reţinute şi, mai apoi, arestate preventiv.

Cei mai mulţi dintre cei ridicaţi de poliţişti şi de procurorii DIICOT sunt vânzători sau patroni de magazine de vise.

O parte dintre ei au ajuns deja la audieri, alţii vor ajunge în orele următoare. Ppercheziţiile au fost efectuate în locuinţele suspecţilor, în magazinele patronate de aceştia, dar şi la o sală de jocuri unde mergeau minori special pentru a-şi procura etnobotanice.

Oamenii legii au confiscat o cantitate foarte mare de etnobotanice, dar şi maşini, autoturisme de lux cumpărate din banii câştigaţi din vânzarea de etnobotanice, dar şi autovehicule folosite la aprovizionare.