Reacţia lui Gigi Becali la AFLAREA SENTINŢEI: Negru de supărare, vizibil TRANSFIGURAT VIDEO

Gigi Becali a fost filmat de România TV în timp ce afla sentinţa care i-a adus trei ani de închisoare cu executare. Cu toate că a părut calm în timp ce asculta sentinţa în căşti, în momentul în care judecătoarea a spus că va petrece timp în închisoare, el s-a schimbat la faţă, cerându-le jurnaliştilor să îl lase în pace. 

20 mai 2013, 18:36
Reacţia lui Gigi Becali la AFLAREA SENTINŢEI: Negru de supărare, vizibil TRANSFIGURAT VIDEO

Potrivit expresiei pe care a afişat-o, Gigi Becali a părut foarte surprins de decizia pe care judecătorii au luat-o cu privire la dosarul în care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Citeşte şi Becali: Condamnarea mea, negociată între servicii, judecători, s-a spus că e bine pentru Schengen

Negru de supărare, vizibil transfigurat, el le-a cerut jurnaliştilor să îl lase în pace, deoarece nu mai vrea să vorbească. Ulterior, el a declarat că se va prezenta singur la penitenciar, după ce îşi va lua la revedere de la familie. El a adăugat că nu se aştepta la o astfel de sentinţă, sperând să fie achitat.

Hai mă luaţi astea că nu mai am chef acum, ce naiba„, a spus el la aflarea sentinţei.

Citeşte şi Mama lui Becali a presimţit că va fi CONDAMNAT: Tu o să PĂŢEŞTI ceva VIDEO

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Citeşte şi Reacţia AISS, după CONDAMNAREA LUI BECALI: Trei ani de libertate