Mama lui Becali a presimţit că va fi CONDAMNAT: Tu o să PĂŢEŞTI ceva VIDEO

Chiar dacă condamnarea lui Gigi Becali a fost o veste surprinzătoare pentru multe persoane, mama acestuia a presimţit că i se va întâmpla ceva rău, potrivit declaraţiilor date de finanţatorul Stelei cu doar câteva ore înainte de aflarea sentinţei.

20 mai 2013, 16:44
Mama lui Becali a presimţit că va fi CONDAMNAT: Tu o să PĂŢEŞTI ceva VIDEO

Potrivit declaraţiilor date de Gigi Becali cu doar câteva ore înainte de aflarea sentinţei, acesta a discutat cu mama lui problema condamnării, femeia spunând că el urmează să fie „jertfit” pentru faptul că este o persoană credincioasă, la mijloc fiind Satan, care nu este de acord cu această purtare.

Citeşte şi Gigi Becali, condamnat la trei ani de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Mama este mai puternică, că mama zice că „Tu o să păţeşti ceva”, că zice că o să fiu jertfit pentru misiunile pe care le fac, pentru că îl mărturisesc pe Hristos, pentru credinţă, pentru biserici, pentru astea pe care le fac; şi că lui Satan nu îi place acest lucru„, a spus Gigi Becali cu câteva ore îninte să fie condamnat.

Citeşte şi Becali: Voi face toate demersurile să fiu liber. Îi voi cere preşedintelui graţierea

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. După aflarea sentinţei, el a adăugat că intenţionează să ceară graţierea din partea lui Traian Băsescu. Potrivit finanţatorului Stelei, România e „ţara lui Satan”, Becali exprimându-şi regretul că nu a rămas în străinătate.

Citeşte şi Reacţia AISS, după CONDAMNAREA LUI BECALI: Trei ani de libertate