Răsturnare de situaţie în divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes

După toate acuzaţiile lansate de Katie Holmes la adresa lui Tom Cruise, părea că divorţul dintre ei urma să fie unul cu scandal. Când toată lumea aştepta o escaladare a tensiunilor, lucrurile s-au calmat brusc şi surprinzător.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 07:55
Răsturnare de situaţie în divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes

Acuzat de Katie Holmes că îşi pune fiica, Suri, în pericol, prin practicile scientologice, Tom Cruise a refuzat să dea o replică. Avocatul actorului a făcut o serie de afirmaţii dure privind faptul povestea „ţesută” de Katie pe marginea divorţului, iar apropiaţi ai celor doi au opinat că totul era doar o manieră de a-i face rău lui Tom Cruise. Acum, toată lumea se aştepta la o replică din partea echipei de avocaţi a actriţei, însă acest lucru nu va mai veni. Pentru că Tom Cruise şi Katie Holmes au reuşit să ajungă la o înţelegere şi să divorţeze pe cale amiabilă.

Din înţelegerea dintre cei doi face parte şi micuţa Suri, care va rămâne alături de mama ei, după ce Tom a renunţat la custodie.

Presa speculează că motivul pentru care s-a ajuns dintr-o dată la o înţelegere este faptul că scientologii nu ar vrea ca ochii să fie prea mult aţintiţi asupra lor, datorită apartenenţei lui Tom Cruise la acest cult. Astfel, pentru a nu risca dezvăluirea de amănunte picante din mariajul cu Katie Holmes şi din interiorul acestui cult, Tom Cruise a preferat să încheie totul pe cale amiabilă şi să nu mai lupte în instanţă pentru fetiţa lui, deoarece un proces ar fi echivalat cu o expunere mai mare decât şi-ar fi dorit cineva.