Tom Cruise este foarte trist din cauza divorţului. Care este ADEVĂRATUL MOTIV al despărţirii?

Dacă Tom Cruise preferă să păstreze tăcerea după anunţul divorţului său de Katie Holmes, avocatul său, Bert Fields, a contraatacat şi o acuză pe actriţă şi pe avocaţii ei că "manipulează presa".

RomaniaTV.net
06 iul. 2012, 18:14
Tom Cruise este foarte trist din cauza divorţului. Care este ADEVĂRATUL MOTIV al despărţirii?

De când s-a aflat vestea divorţului dintre Tom Cruise şi Katie Holmes, toată presa vuieşte pe tema faptului că motivul despărţirii ar fi religia aleasă de actorul de 50 de ani. Scientologia este, spune lumea, „nodul gordian” din relaţia celor doi, însă Tom Cruise şi avocaţii lui consideră acest lucru doar un pretext. Cel puţin aşa se înţelege din declaraţia avocatului Bert Fields. „Îi lăsăm pe Katie şi pe cei din echipa ei să manipuleze presa până la epuizare şi atunci vom avea şi noi ceva de spus„, a spus avocatul, adăugând că nu poate spune încă dacă actorul de 50 de ani va solicita custodia fiicei pe care o are cu Katie Holmes, Suri (5 ani).

CITEŞTE ŞI: Mariajul lui Tom Cruise, o FARSĂ. Katie Holmes, nevastă cu contract pe cinci ani

Fields a vorbit pentru BBC Radio 1 şi despre starea lui Tom Cruise: „Nu este stilul lui Tom să facă lucruri de acest gen în public. Este foarte trist în legătură cu cele ce se întâmplă„.

O sursă apropiată cuplului Cruise-Holmes întăreşte ideea că ideea cum că aplecarea lui Tom faţă de Scientologie şi temerile privind efectul pe care acest cult semi-religios l-ar putea avea asupra micuţei Suri reprezintă doar o „armă” folosită de actriţă în lupta pentru custodia copilului şi o modalitate de a-i face rău starului din seria „Misiune Imposibilă”. „Katie era foarte dedicată Scientologiei. Era entuziasmată şi participa bucuroasă şi de bună voie la întâlniri când Tom era plecat la filmări. Divorţul lor nu este cauzat de religie, este doar un mod de a-i face rău lui Tom„, a spus sursa citată, pentru TMZ.