Proxenet la 19 ani. A sechestrat o fată de 17 ani şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale

Un tânăr din Arad a fost arestat preventiv, luni, după ce ar fi sechestrat o adolescentă de 17 ani, pe care timp de câteva luni ar fi obligat-o să se prostitueze în parcările de camioane, bărbatul însuşindu-şi banii câştigaţi de fată în acest fel.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 12:23
Proxenet la 19 ani. A sechestrat o fată de 17 ani şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale

Anchetatorii arădeni afirmă că suspectul a profitat de o adolescentă de 17 ani care a fugit de acasă, promiţându-i acesteia că o va găzdui în propria locuinţă, însă ar fi sechestrat-o şi ar fi obligat-o să se prostitueze.

„Prin ameninţări şi violenţă, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani. Minora a fost obligată la practicarea prostituţiei în parcările de camioane situate pe DN 7, în zona localităţilor Odvoş şi Milova. Banii obţinuţi intrau în posesia suspectului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Adolescenta ar fi fost exploatată în acest fel începând din luna august, până la sfârşitul săptămânii trecute, când a reuşit să fugă şi s-a adresat poliţiştilor.

Suspectul, care are 19 ani, a fost reţinut imediat, iar luni, judecătorii Tribunalului Arad au decis arestarea preventivă pentru trafic de minori şi lipsire de libertate în mod ilegal.