Prigoană se teme de Bahmuţeanu: A cerut ordin de restricţie împotriva ei

Silviu Prigoană se teme de Adriana Bahmuţeanu! Omul de afaceri a cerut judecătorilor un ordin de restricţie, ordin pe care îl cer de obicei victimele violenţei in familie. El a făcut solicitarea după ce Adriana ar fi dispărut de acasă împreună cu cei doi copii.

RomaniaTV.net
12 aug. 2012, 07:35
Prigoană se teme de Bahmuţeanu: A cerut ordin de restricţie împotriva ei

ordinul de restricţie a fost inclus anul acest în Codul Civil şi prevede drepturi mai mari pentru persoanele agresate în familie. Ele pot să ceară un ordin de restricţie pentru agresori, care nu au voie să se ocupe de domiciliul lor. Victimele pot cere custodia copiilor.

Silviu Prigoană a făcut şi el o astfel de solicitare în care vrea să ia custodia celor doi copii şi să le fie stabili domiciliul la locuinţa sa. Deşi astfel de cereri se judecă rapid, magistraţii au stabilit termenul pentru începutul lunii septembrie.

Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Silviu Prigoană, a fost audiată vineri de poliţiştii de la Secţia 10. Adriana Bahmuţeanu a trebuit să dea explicaţii cu privire la plângerea formulată de soţul său, Silviu Prigoană, care o acuză de părăsirea domiciliului conjugal. Ea a declarat la România TV că, între altele, le-a declarat poliţiştilor noul său domiciliu, care se află acum în oraşul Pantelimon.