Adriana Bahmuţeanu, audiată la poliţie pentru părăsirea domiciliului conjugal

Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Silviu Prigoană, a fost audiată de poliţiştii de la Secţia 10.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 14:58
Adriana Bahmuţeanu, audiată la poliţie pentru părăsirea domiciliului conjugal

Adriana Bahmuţeanu a trebuit să dea explicaţii cu privire la plângerea formulată de soţul său, Silviu Prigoană, care o acuză de părăsirea domiciliului conjugal. Ea a declarat la România TV că, între altele, le-a declarat poliţiştilor noul său domiciliu, care se află acum în oraşul Pantelimon.

S-au lămurit şi poliţiştii, avem un domiciliu acum, nu mai suntem în vacanţă la pensiune. Avem un domiciliu într-o vilă, oraşul Pantelimon, de acolo de unde este mama mea. Nu înţeleg de ce soţul meu avea îngrijorări. Dar este neplăcut, vă daţi seama, să fiu audiată la Poliţie că am răpit copiii şi nu ştie nimeni de ei”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Adriana Bahmuţeanu a dezminţit informaţiile lansate de Silviu Prigoană, că nu ar avea cu ce să-şi întreţină copiii şi totdată a adăugat că în momentul de faţă este în căutarea unui loc de muncă, într-o televiziune. „Deocamdată mă preocupă siguranţa şi fericirea copiilor mei. Gândiţi-vă că aveam de făcut o intervenţie chirurgicală luni, o operaţie de fibrom uterin, o embolizare de fapt, şi am amânat-o, pentru că în aceste condiţii îmi e teamă să-mi las copiii singuri”, a mai spus ea.

Citeşte şi Bahmu, despre SCANDALUL cu Prigoană: Nu vreau să mai fac CIRC. Nu vreau să mai fiu penibilă