Ponturi care vă vor îmbunătăţi VIAŢA SEXUALĂ

Comunicarea, înţelegerea, iubirea şi viaţa sexuală sunt cele mai importante elemente ale unei relaţii de cuplu sănătoase. În momentul în care unul dintre ele lipseşte, mai devreme sau mai târziu, cei doi ajung s-o ia pe drumuri diferite. Deşi, la prima vedere sexul pare cel mai puţin important, adevărul este că nicio relaţie armonioasă nu poate exista fără el. În plus, foarte multe cupluri s-au despărţit tocmai din cauza lipsei partidelor de amor. De aceea, orice cuplu trebuie să-i acorde atenţia cuvenită. Iată câteva ponturi care vă vor îmbunătăţi considerabil viaţa sexuală.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 05:52
Ponturi care vă vor îmbunătăţi VIAŢA SEXUALĂ

Planificaţi să petreceţi timp de calitate împreună. În fiecare seară petreceţi 10-15 minute şi să vorbiţi despre dragostea fizică şi ce vreţi să obţineţi fiecare în parte. După cină faceţi o plimbare în care să continuaţi în şoaptă discuţia de mai devreme.

Zăboveşte câteva minute în pat dimineaţa alături de partener. În loc de a sări din pat imediat ce a sunat ceasul, mai rămâi câteva minute, zâmbeşte-i partenerului, strânge-l în braţe în timp ce îl priveşti lung în ochi. Este cea mai uşoară modalitate de a interacţiona cu partenerul înainte de a începe o nouă zi solicitantă.

Sărutaţi-vă îndelung la despărţire. Acest lucru trebui să facă parte din rutina zilnică alături de spălatul pe dinţi sau savurarea cafelei de dimineaţă. Începeţi chiar de azi să aveţi săruturi mai lungi şi pline de pasiune. Cu fiecare zi măriţi aceste momente de intimitate. Este pentru binele cuplului vostru.

Poartă ceva drăguţ în pat. Nu trebuie să fie neapărat lenjerie super-sexy, însă nici vechiul tricou din adolescenţă nu reprezintă o soluţie. Aceasta este o modalitate subtilă de a-i transmite partenerului că eşti încă interesat. Creează o anumită atmosferă, astfel încât să vă bucuraţi mereu unul de prezenţa celuilalt.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro