Mituri despre sex: Unde, când şi cum n-ar trebui să faceţi dragoste

Orice om îşi doreşte să ştie cât mai multe despre sex pentru a se putea bucura de o viaţă de cuplu împlinită. Se informează şi citeşte despre sex, pentru ca rutina să nu ucidă pasiunea. Şi cu siguranţă te-ai întâlnit şi cu nenumărate mituri despre sex, în special unele legate despre locul şi momentul propice în care să faceţi dragoste.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 07:23
Mituri despre sex: Unde, când şi cum n-ar trebui să faceţi dragoste

Pe masa din bucătărie. Indiferent de poziţie, te va paşte o durere de spate. În plus, oricât de sexy ar fi mişcările, dedesubt este o suprafaţă dură şi rece, care nu permite balansul şi te mai ia şi cu frisoane.

Alternativa: Mai bine încearcă covorul din sufragerie. E moale, pufos, călduros şi te ajută să alungi monotonia.

Pe plajă. Să faci dragoste pe plajă este fantezia multora. Ai dansat vreodată pe plajă? Te mişti încet şi depui cam mult efort. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul „dansului” orizontal. Ca să nu mai vorbim de nisipul care te înţeapă şi care pătrunde în zone sensibile. Numai de sex nu-ţi mai arde.

Alternativa: Nu prea este la fel de sexy ideea de a face dragoste în pădure, însă este mai incitant să o pui în practică. Nu vă trebuie decât un sac de dormit dublu şi puţin spirit de aventură.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro