Poliţiştii, mai violenţi decât suporterii. Fanii lui City, bătuţi cu bestialitate la Madrid VIDEO

La o săptămână după disputarea derby-ului Real Madrid - Manchester City, din grupele Champions League, au apărut imagini care relevă intervenţia brutală şi gratuită a poliţiştilor, împotriva fanilor grupării engleze.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 11:20
Poliţiştii, mai violenţi decât suporterii. Fanii lui City, bătuţi cu bestialitate la Madrid VIDEO

La o săptămână după meciul de Champions League dintre Real Madrid şi Manchester City, pe internet au fost postate imagini şocante de dinaintea partidei, care prezintă o confruntare violentă între poliţia spaniolă şi fanii englezi.

De fapt, violente sunt doar forţele de ordine, care manifestă un zel excesiv, iar cel care a postat filmul, David Dubas-Fisher, a însoţit imaginile de următorul text: „Capetele erau pline de sânge, iar un bărbat zăcea inconştient în mijlocul străzii… Ceea ce începuse ca o băută paşnică, în apropierea stadionului Santiago Bernabeu, s-a transormat în scene sângeroase şi violente.

Fără să fie provocaţi, poliţiştii au început să-i lovească pe suporteri cu bastoanele în spate şi peste fund, ca să-i disperseze. Aceştia au început să protesteze, iar poliţia a devenit mai agresivă, lovindu-i pe fanii lui City peste cap şi punându-i la pământ„.