„Plăcerea” Elenei Ceauşescu: savura fotografii cu scene de sex ale fiului său Valentin

Elena Ceauşescu avea o curiozitate bolnăvicioasă: savura fotografii cu scene de sex surprinse în dormitoarele demnitarilor comunişti. Obsesia ei nu s-a oprit însă aici. Ea ar fi pus Securitatea să monteze camere în apartamentul fiului său cel mare, Valentin, care ar fi fost fotografiat în timp ce făcea dragoste cu o iubită de-a sa.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 07:26
„Plăcerea” Elenei Ceauşescu: savura fotografii cu scene de sex ale fiului său Valentin

Plăcerea bolnavă a Elenei Ceauşescu de a-şi filma copiii, dar şi pe demnitarii comunişti în ipostaze intime a fost dezvăluită de un fost ambasador al SUA în România. Roger Kirk a povestit aceste întâmplări în cartea “România versus Statele Unite: diplomaţia absurdului, 1985 – 1989”, informează libertatea.ro.

“Un prieten i-a spus lui Răceanu că Securitatea i-a ordonat unui fotograf apropiat lui să developeze un film clandestin cu Valentin Ceauşescu, care făcea dragoste cu o prietenă în apartamentul său. Fotograful era convins că Securitatea dorea ca pozele să fie developate de un profesionist pentru ca Elena Ceauşescu să le poată vedea clar”, menţionează fostul oficial american în cartea sa.

Ambasadorul SUA este sigur că spionarea lui Valentin, acum în vârstă de 64 de ani, nu putea fi cerută decât de părinţii acestuia.

“Securitatea nu ar fi îndrăznit niciodată să plaseze o cameră ascunsă în apartamentul lui Valentin decât la ordinul explicit al lui Nicolae sau al Elenei Ceauşescu. Este foarte posibil ca fotografiile să fi fost developate pentru distracţia ei”, mai scrie Robert Kirk.