Valentin Ceauşescu, ofertat să candideze la Preşedinţie VIDEO

Într-un cartier mărginaş din Bucureşti, într-un sediu micuţ, a avut loc marţi plenara Uniunii Comuniştilor Români. După cuvântările tovarăşilor, comuniştii au sărbătorit 1 Mai muncitoresc cu mici şi şpriţ.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 12:55

Comuniştii, ce-i drept doar 20 la număr, s-au strâns din toate colţurile ţării. Nu puteau lipsi, doar erau subiecte fierbinţi de discutat la plenară: economia la zi şi problemele sociale.

„Statul capitalist nu face nimic pentru popr, ia impozite, taxe şi nu-i interesează de locuri de muncă, de fabrici. Interesant, am văzut la televizor, săptămâna trecută, toată lumea a umplut sălile de tribunal ca să dea 5,5. E un nimic pentru o persoană, da când s-au furat fabricile nimeni nu a ieşit în stradă”, a spus unul dintre mai marii de la prezidiu.

Şi asta n-a fost tot. Comuniştii au stabilit să aibă şi un candidat pentru alegeri.

Vă supun atenţiei următoarea propunere: să adresăm o scrisoare domnului Valentin Ceauşescu ca în noiembrie 2014 să participe la alegerile prezidenţiale„.

Iar dacă vorbim de membri, Uniunea şi-ar dori să o aibă alături chiar şi pe Hanna Montana, cu sau fără cotizaţie plătită.

După şedinţă, comuniştii au petrecut 1 Mai la o serbare câmpenească, sub un cort cu micii perpeliţi la grătar.