Cadrele medicale au vorbit despre tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu VIDEO

A fost adusă în comă, dar a plecat pe proprie semnătură după o banală spălătură gastrică. Angajaţii spitalului Floreasca nu-şi explică secretomania care învăluie povestea Oanei Zăvoranu. O echipă România TV a intrat miercuri în secţia "Toxicologie", acolo unde a fost tratată vedeta. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 13:34
Cadrele medicale au vorbit despre tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu VIDEO

Angajaţii secţiei ridică din umeri atunci când sunt întrebaţi de diagnosticul pentru care Oana Zăvoranu a fost internată la „Toxicologie”. „Nu ştiu, că nimeni nu vrea să spună. Chiar dacă lucrăm aici. E un secret total. Nu ştiu. Asta ne întrebăm şi noi”, răspunde o asistentă atunci când e întrebată de Oana Zăvoranu.

Cadrele medicale de la Spitalul Floreasca spun că vedeta a fost externată la cerere, iar Oana Zăvoranu este singura în măsură să spună de ce boală suferă.

Asistenta care însoţeşte una din ambulanţele aflate în curtea spitalului confirmă suspiciunile colegilor: Oana Zăvoranu n-a avut mai nimic. „I-a făcut o spălătură gastrică şi la revedere”.

Oana Zăvoranu a fost externată după o noapte şi o zi petrecute în spital. Vedeta, care ar fi încercat să se sinucidă cu somnifere, şi-a revenit rapid, alimentând astfel suspiciunile cârcotaşilor.

Oana Zăvoranu va pleca în vacanţă în SUA, pentru a se recupera psihic.