PASIUNE EXTREMĂ. Şi-a „zugrăvit” sufrageria cu un puzzle de 24.000 de piese FOTO

O femeie cu o pasiune extremă pentru puzzle şi-a lipit "opera" pe unul dintre pereţii sufrageriei, singura suprafaţă suficient de mare pentru a susţine tabloul realizat din 24.000 de piese. Culmea este, însă, că Amanda Warrington a lipit puzzle-ul pe perete piesă cu piesă, ceea ce i-a luat aproape un an şi jumătate.

16 ian. 2013, 13:46

Amanda Warrington a petrecut 17 luni lipind, piesă cu piesă, un puzzle gigant pe unul dintre pereţii camerei de zi din locuinţa sa. Dincolo de faptul că femeia în vârstă de 50 de ani are o pasiune uriaşă pentru jocurile tip puzzle, peretele respectiv era singurul care îi putea servi ca suport.

Provocarea a fost dusă la bun sfârşit, iar acum Amanda se mândreşte cu opera sa, un „tablou” în care pot fi văzute o mulţime de animale terestre şi acvatice, planete, plante şi multe altele. Singurul ei regret este că, dacă vreodată vor fi nevoiţi să se mute nu va putea lua puzzle-ul cu ea, decât dacă va lua tot peretele.

Ador provocarea pe care o presupune un puzzle. Favoritele mele sunt cele cu adevărat dificile”, a povestit Amanda, care lucra zilnic la puzzle, între 30 de minute şi o oră. „Uneori stau trează până la 3 dimineaţa, pentru că nu mă pot desprinde de el„, mai spune Amanda.