Ofertă pentru milionari: Excursie de DOUĂ ZILE în Marea Britanie, de 1,2 MILIOANE DE EURO

Dacă nu mai ştiţi pe ce să cheltuiţi banii, britanicii vă dau o sugestie care vă va lăsa mască şi, în numai două zile, şi fără 1,2 milioane de euro în buzunar.

RomaniaTV.net
19 iun. 2013, 13:11

Excursia de doar două zile în Marea Britanie costă nu mai puţin de 1,2 milioane de euro, însă serviciile sunt extra, mai ceva decât la Casa Regală britanică.

Citeşte şi: Cea mai scumpă excursie din lume. Cât costă să vezi toate minunile globului

 La Londra veţi ajunge cu un avion privat de lux. La sosire vă îmbarcaţi într-un Rolls Royce, iar până la hotel sunteţi servit cu cel mai fin caviar, care costă aproape 30.000 de euro un kilogram, dar şi cu cea mai scumpă şampanie.

În prima zi din weekend-ul de lux veţi vizita Palatul Buckingam şi alte atracţii din capitala Angliei, toate acestea fiind rezervate special pentru dumneavoastră aşa că nu veţi fi deranjat de alţi turişti. Seara vă veţi odihni la un hotel de cinci stele, unde o noapte ajunge şi la 140.000 de euro.

Tot hotelul vă este pus la dispoziţie pentru că nici una din celelalte 45 de camere, de care dispune hotelul nu va mai fi ocupată, iar mâncarea va fi pregătită de cei mai buni bucătari din lume.

A doua zi vă puteţi bucura de cumpărături, un meci de polo organizat special pentru dumneavoastră, dar şi de un zbor privat cu elicopterul deasupra Scoţiei. La final vă întoarceţi tot cu un avion privat, dar şi cu peste un milion de euro mai puţin în cont.