CEA MAI SCUMPĂ EXCURSIE din lume: Cât costă să vezi toate minunile globului

O agenţie britanică a scos pe piaţă o ofertă doar pentru cei mai bogaţi oameni ai lumii: o excursie în jurul Pământului, în care ai ocazia să vezi toate minunile planetei, pe parcursul a doi ani.

20 mart. 2013, 09:15
CEA MAI SCUMPĂ EXCURSIE din lume: Cât costă să vezi toate minunile globului

Excursia costă 990.000 de lire sterline şi aveţi nevoie de doi ani de vacanţă. Nu trebuie să faceţi nimic- agenţia de lux va organiza totul, astfel încât să vedeţi toate cele 962 de situri UNESCO.

În excursie sunt incluse monumentele Taj Mahal din India, templele din Angkor – Cambogia, piramidele din Egipt şi din Mexic, Oraşul Interzis din China şi situl incaş Machu Picchu din Peru. Nu veţi rata nici Marele Canion din SUA, Petra din Iordania, cascada Iguazu aflată la graniţa dintre Argentina şi Brazilia, Muntele Athos şi Acropolele din Grecia şi multe alte locuri faimoase, inculus pe lista Patrimoniului Universal UNESCO.

Veţi călători cu avionul la clasa business şi veţi sta la cele mai luxoase hoteluri din lume. Mai mult, din fiecare excursie, UNESCO va primi o donaţie de 5.000 de lire sterline.

Agenţia este cunoscută pentru ofertele sale luxoase, inedite. Astfel, poţi să te trezeşi înconjurat de un milion de petale de trandafir de Valentine’s Day – la un cost de 70.000 de lire sterline, poţi să cumperi o ojă de unghii din diamante negre Azature de 267 de carate – 160.000 de lire sterline sau poţi să zbori în spaţiu, pentru 70.000 de lire sterline.