Obişnuia să îşi arate sânii prin baruri, dar la 37 de ani participă la un concurs televizat VIDEO

O tânără din Marea Britanie a uimit juriul unei emisiuni de televiziune după ce le-a arătat talentul ei, acela de a imita diferite vedete şi personalităţi. Cu toate acestea, femeia de 37 de ani, mamă a doi copii, obişnuia să danseze prin cluburile britanice, arătându-şi sânii.

24 apr. 2013, 12:07

Francine Lewis, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, a uimit juriul emisiunii „Britain’s got talent”, echivalentul britanic al emisiunii româneşti „Românii au talent”, după ce a imitat mai multe vedete, spre bucuria publicului, care a râs minute în şir, potrivit The Sun.

Cu toate acestea, mama a doi copii are mai multe talente ascunse, după ce s-a descoperit că în anii 1990 era un model de lenjerie intimă şi obişnuia să danseze cu sânii la vedere prin cluburile londoneze.

Citeşte şi De la Românii au talent, la cerşit. Puştiul care a impresionat România, la mila trecătorilor

„Era mândră de sânii ei şi niciodată timidă”, a declarat un prieten apropiat al femeii, amintindu-şi de perioada respectivă.

În prezent, ea încearcă să câştige premiul cel mare pus în joc la emisiunea TV, imitând numeroase vedete autohtone. Talentul ei este uimitor, reuşind să treacă în următoarea etapă. Mai mult, filmul cu prestaţia ei a devenit viral pe Youtube, fiind vizionat de aproape două milioane de vizualizări în doar trei zile.

Citeşte şi Nu ratează nicio ocazie să îşi ÎNTĂRÂTE fanii: S-a fotografiat sexy în timp ce un bărbat o COAFA