Nu ratează nicio ocazie să îşi ÎNTĂRÂTE fanii: S-a fotografiat sexy în timp ce un bărbat o COAFA

Una dintre cele mai sexy femei din America nu ratează nicio ocazie să îşi întărâte fanii, pozând sexy în cele mai inedite ipostaze. Astfel, ea reuşeste să rămână în atenţia publicului zilnic. De data aceasta, Rihanna s-a fotografiat cu sânii goi, acoperiţi de un prosop, în timp ce un bărbat în pantaloni scurţi îi aşeza părul.

23 apr. 2013, 12:40

Rihanna nu pierde nicio ocazie să se fotografieze sexy, chiar dacă are foarte puţin timp la dispoziţie, fiind ocupată cu turneul din America. Astfel, cu doar câteva zeci de minute înainte de începerea show-ului din Atlanta, ea le-a oferit fanilor de pe reţeaua Twitter o imagine în care este îmbrăcată sumar, având sânii acoperiţi doar de un prosop, în timp ce un bărbat îmbrăcat în pantaloni scurţi o coafează, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Este SEXY şi o ştie. A purtat o pereche de BIKINI atât de mică, încât a lăsat mască BĂRBAŢII FOTO

Fotografia topless a atras atenţia fanilor, mai ales că vedeta a lăsat la vedere decolteul care a făcut-o celebră în acelaşi timp cu muzica pe care o face. În timp ce stilistul ei îi aranjează părul, îmbrăcată doar în chiloţi, ea se lasă fotografiată de cei din jur.

Citeşte şi Rihanna, într-un costum de baie MINUSCUL. Fotografii SEXY din vacanţă

Alături de imagine, femeia de 25 de ani a postat un mesaj prin care a spus că oraşul Atlanta este al ei şi vrea ca fanii ei să arate cel mai „rău” comportament, vorbind despre faptul că se aşteaptă să aibă parte de un show incendiar. Fotografia vine ca un cadou de mulţumire, după ce Rihanna a aflat faptul că se află pe locul întâi la numărul de cele mai multe cântece pop interpretate de un singur artist care au fost pe primul loc în cel mai important top american de muzică.

Citeşte şi Se distrează mai bine de când este SINGURĂ. Ce fotografie SEXY a postat VEDETA pe internet