Obiceiuri sănătoase care te ţin activ în dormitor

Pentru a avea o viaţă sexuală împlinită în cuplu nu trebuie doar să cunoşti o anumită tehnică. Degeaba cunoşti tehnica, dacă starea de sănătate sau de spirit nu-ţi permit să te “exprimi”. Ca să te bucuri împreună cu soţia de o viaţa sexuală de vis, trebuie că inima, mintea, întregul organism să funcţioneze la nivel optim. Cu alte cuvinte, minte sănătoasă, într-un corp sănătos, pentru o viaţă sexuală sănătoasă.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 21:48
Obiceiuri sănătoase care te ţin activ în dormitor

Oxigenul este vital pentru o viaţă sexuală împlinită, deci fă exerciţii fizice

Dacă ai obiceiul de a zace în faţa televizorului ar fi bine să nu te întrebi de ce bărbăţia începe să-ţi joace feste. Ar trebui să te întrebi mai întâi când a fost ultima dată când te-ai ridicat de pe canapea să faci o alergare, sau să urci scările în loc să iei liftul. Inima ta pompează sângele oxigenat, astfel încât organismul să funcţioneze. Iar dacă oxigenul lipseşte, consecinţele le ştiţi deja. Ce e de făcut? Exerciţii fizice. Doar 30 de minute, trei zile pe săptămână. Inima lucrează, sângele circulă, oxigenul ajunge unde trebuie. În plus, exerciţiile fizice îmbunătăţesc respectul de sine. Şi ştii că femeile apreciază un bărbat stăpân pe forţele proprii. Aroganţa şi nesiguranţa sunt doar nişte măşti care nu pot păcăli nici o femeie.
 
Antrenează-ţi mintea că să te bucuri de o viaţa sexuală mai bună

Dacă te amuză faptul că la metrou sau în autobuz (chiar şi la volan când opresc la semafor) mulţi oameni completează rebusuri şi sudoku, ar fi cazul să-ţi schimbi optica. Aceste jocuri ale minţii îţi antrenează creierul şi îţi îmbunătăţesc imaginaţia în dormitor.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro.