Sfaturi pentru o VIAŢĂ SEXUALĂ FIERBINTE

Ai probleme in ultima vreme cu viata sexuala? Te simti stresat, fara chef, iar sexul este ultimul lucru la care te gandesti? Sau poate ca rutina a intervenit in viata sexuala a cuplului, stii deja fiecare miscare pe care o va face partenerul de viata? Oricare ar fi motivul pentru care viata sexuala a cuplului este aproape inexistenta, ai mai jos cateva sfaturi fierbinti.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 20:59
Sfaturi pentru o VIAŢĂ SEXUALĂ FIERBINTE

Imbratiseaza-ti partenerul in fiecare zi

Chiar functioneaza! O data sau de doua ori pe zi, opreste-te din orice activitate ai si strange-ti iubitul sau iubita in brate pentru 30 de secunde. Ti s-ar putea parea cam mult timp la inceput, dar apoi nu va veti mai satura unul de celalalt. Atingerile sexuale si non-sexuale elibereaza oxitocina, ceea ce duce la relaxare, atasament si cresterea intimitatii emotionale.

Vorbeste despre sex

Indiferent care este problema ta, aseaza-te confortabil pe canapea si vorbeste despre asta cu partenerul tau. Fie ca ti-e teama de sex, fie ca ai alta problema, nu-ti fie teama sa vorbesti. Sexul te face sa te simti bine si este sanatos! Nu lasa problemele sa iti afecteze viata sexuala!

Da o petrecere pentru tine

Fa ceva doar pentru tine, exercitii fizice, o baie cu cada plina de spuma, bea un pahar de vin bun sau, pur si simplu, citeste o carte. Toate acestea te pot ajuta sa iti reincarci bateriile. De asemenea, creste perioada in care stai doar cu partenerul, face-ti impreuna lucruri care va plac, o iesire in oras, o excursie. Nu trebuie neaparat sa faceti sex, dar va poate apropia emotional, iar de aici pana la sex nu mai este decat un pas mic.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro