O FOCOASĂ vedetă le-a oferit fanilor un CADOU inedit: Şi-a desfăcut LARG picioarele în faţa camerei

Una dintre cele mai controvesate, dar în acelaşi timp sexy, vedete din America, a reuşit să îşi uimeasă din nou fanii cu o fotografie inedită. Frumoasa Coco Austin a postat pe contul de Twitter o imagine din timpul antrenamentelor ei la bara de striptease, care a înnebunit pur şi simplu bărbaţii.

14 apr. 2013, 11:53

Coco Austin şi-a desfăcut larg picioarele într-o imagine postată pe Twitter, în timp ce făcea striptease în timpul antrenamentelor, potrivit The Sun.

Citeşte şi Vedeta care trage de fiare pe TOCURI: Fundul acesta este gata să EXPLODEZE FOTO

Citeşte şi Coco Austin şi-a înnebunit fanii cu o poză în care îşi încordează muşchii fesieri FOTO

Soţia lui Ice-T a reuşit să îşi demonstreze atât forţa, cât şi senzualitatea, după ce s-a fotografiat cu picioarele desfăcute, ţinându-se cu o singură mână de bara de metal. Tânăra în vârstă de 34 de ani, pasionată de fitness şi dezvoltarea corpului, acuzată că s-a folosit de implanturi pentru a-şi modifica fundul, a lăsat alături de imagine mesajul: „Doar o altă zi în clasa de fitness prin striptease, asta se numeşte „împărţirea barei”. Vorbesc serios”.

Citeşte şi O vedetă americană şi-a înnebunit fanii cu o fotografie INCENDIARĂ cu fundul în prim plan FOTO

Coco a recunoscut că s-a apucat târziu de acest sport, în urmă cu doar patru ani, dar rezultatele sunt uimitoare, corpul ei fiind râvnit de mulţi bărbaţi care îi urmăreasc toate mişcările pe site-urile de socializare. Mai mult, ea se gândeşte să înceapă să participe la concursuri de fitness.