Vedeta care trage de fiare pe TOCURI: Fundul acesta este gata să EXPLODEZE FOTO

O cunoscută vedetă din America face furori pe internet cu pozele pe care le oferă fanilor. Ea s-a fotografiat în timp ce era în sala de forţă, încălţată în tocuri de mai mulţi centimetri. Coco, soţia lui Ice-T, a dorit să le arate fanilor săi de pe Twitter cum a reuşit să aibă unul dintre cele mai cunoscute funduri lume.

09 apr. 2013, 08:25
Vedeta care trage de fiare pe TOCURI: Fundul acesta este gata să EXPLODEZE FOTO

Coco Austin, cunoscuta vedetă americană care s-a remarcat prin formele sale proeminente, se străduieşte să se menţină în formă, petrecând mai multe ore pe zi în sala de forţă, ridicând greutăţi care ar putea să dea gata şi un bărbat, potrivit The Sun.

În ultima imagine pe care a arătat-o fanilior, ea ridică greutăţi în timp ce este încălţată în tocuri, fiind îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albi, întinşi la maxim, care îi pun în evidenţă posteriorul proeminent. Potrivit fanilor, fundul ei pare să explodeze, în timp ce busutul pare să balanseze întregul corp.

Citeşte şi Coco Austin şi-a înnebunit fanii cu o poză în care îşi încordează muşchii fesieri FOTO

Citeşte şi O vedetă americană şi-a înnebunit fanii cu o fotografie INCENDIARĂ cu fundul în prim plan FOTO

Modelul preferă tocurile, în locul încălţămintei de sală, reuşind să aibă un echilibru perfect în timp ce se concentrează să execute exerciţiul pentru spate într-o poziţie corectă. Cu toate că a primit numeroase critici cu privire la faptul că a recurs la operaţii estetice pentru a-şi modifica forma feselor, soţia rapper-ului Ice-T insistă că fundul ei este natural.

Citeşte şi Poziţiile INCENDIARE în care a fost pozată Coco Austin în sala de fitness FOTO

În urmă cu scurt timp, Coco a efectuat un examen medical pentru a demonstra faptul nu are implanturi, filmându-se în timp ce un cunoscut doctor îi scanează corpul. La final, acesta a concluzionat: „Fesele lui Coco sunt 100% reale”.