O BĂTRÂNĂ a ajuns la închisoare deoarece PĂCĂLEA statul: Spunea că e BOLNAVĂ, dar poza în CALENDARE

O bunică de 54 de ani din Marea Britanie a ajuns la închisoare după ce s-a descoperit faptul că a păcălit statul ani întregi, declarându-se bolnavă, chiar dacă avea patru locuri de muncă. Mai mult, ea s-a lăsat fotografiată dezbrăcată într-un calendar.

16 mai 2013, 09:58

Kay Wilson, o bunică de 54 de ani din Marea Britanie a primit peste 75.000 de lire în decursul a opt ani, sub formă de ajutoare, declarându-se bolnavă, cu toate că avea patru locuri de muncă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi REGINĂ a FRUMUSEŢII la 65 de ani. Cum arată cea mai frumoasă bunică FOTO

Femeia spunea că este prea bolnavă să muncească, dar a pozat nud într-un calendar. Pentru a realiza frauda, ea a declarat autorităţilor că este atât de bolnavă că nu se poate îmbrăca singură şi nu se poate da jos din pat, după ce a suferit trei crize severe începând cu anul 1993. Cu toate acestea, Kay a fost în stare să se dezbrace pentru şedinţa foto de la fabrica de prăjituri unde lucra.

Citeşte şi Bătrână cu handicap, obligată să se TÂRASCĂ pe scări pentru o ştampilă VIDEO

Astfel, cu toate că a primit zecii de mii de lire de la stat, ea avea patru locuri de muncă, câştigând peste 20.000 de lire anual, între 2003 şi 2011. Bătrâna evazionistă a fost închisă pentru 32 de săptămâni, după ce şi-a recunoscut faptele.

Citeşte şi Obişnuia să îşi arate sânii prin baruri, dar la 37 de ani participă la un concurs televizat VIDEO