Noi dezvăluiri în crima de la Constanţa. Lara Şaban se afla în conflict cu iubitul

Potrivit declaraţiilor făcute de avocata suspecţilor, relaţia dintre Lara Şaban şi concubinul ei, afaceristul turc, era una tensionată. În ultimul timp cei doi se certau pe paternitatea copilului.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 20:33
Noi dezvăluiri în crima de la Constanţa. Lara Şaban se afla în conflict cu iubitul

Avocatul celor doi bărbaţi suspectaţi de uciderea Larei Şaban a făcut noi dezvăluiri privitoare la relaţia dintre prezentatoarea tv şi iubitul său turc.

Ghiulfer Ismail a declarat, pentru România TV, că cei doi nu se înţelegeau cu privire la copil. „Ştiu că era o situaţie tensionată între ei, pe paternitate, dar şi pe diverse alte aspecte. În urmă cu vreo şase luni ea a fost izgonită din imobil şi cred că bona a fost trimisă în ţară, ca Lara să fie supravegheată, să se ştie ce face. La un moment dat, când el a încercat să se despartă, Lara a încercat să se sinucidă„, a spus avocata suspecţilor.

Mai mult, chiar fratele victimei ar fi declarat că iubitul acesteia ar vrea să scape de ea.

Prezentatoarea tv a venit în ţară pe 27 aprilie, împreună cu fetiţa, dar şi însoţită de bonă. Lara Şaban a fost găsită moartă pe un câmp din Năvodari, pe data de 29 mai. Suspecţi de crimă sunt chiar fratele ei şi un prieten de-al acestuia. Cei doi se află în arest preventiv pentru 29 de zile.