Nicoleta Luciu arată TRĂSNET în costum de baie GALERIE FOTO

Cu siguranţă ultimul lucru la care te gândeşti când o vezi pe Nicoleta Luciu este că are acasă patru copii. Mai ales dacă se afişează într-un costum de baie sexy, dezvăluind un abdomen plat, coapse suple şi nişte sâni perfecţi.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 14:35

Nicoleta Luciu se bucură din plin de vacanţa petrecută în Croaţia şi a ţinut să le arate admiratorilor cât de bine arată în costum de baie, cu toate că este mamă de patru copii.

Anul trecut, după naşterea tripleţilor, Nicoleta Luciu avea 90 de kilograme. Ulterior a început un regim strict şi a reuşit să revină destul de repede la forma care a consacrat-o şi cu care i-a înnebunit pe toţi bărbaţii. E drept, a apelat şi la câteva trucuri de chirurgie plastică, deoarece a dorit ca sânii să rămână punctul ei forte, dar regimul alimentar şi exerciţiile fizice au fost cele mai importante în procesul de slăbire.

Acum, Nicoleta Luciu arată din nou trăsnet şi arată tuturor acest lucru în fotografiile făcute în vacanţa petrecută la Dubrovnik (Croaţia) cu soţul ei, Zsolt Csergo, şi postate pe Facebook.