Nicoleta Luciu a dat 22.000 de euro pe operaţii estetice

Nicoleta Luciu a plătit 22.000 de euro pentru a-şi recăpăta formele, după naşterea tripleţilor. Vedeta a mers la o clinică de chirurgie estetică unde a făcut mai multe intervenţii care să-i redea silueta care a consacrat-o, scriu jurnaliştii de la Click.

RomaniaTV.net
22 ian. 2012, 07:21
Nicoleta Luciu a dat 22.000 de euro pe operaţii estetice

Nicoleta Luciu a suferit mai multe proceduri care i-au corectat imperfecţiunile apărute după sarcină. Ea plătit 2.100 de euro pentru a avea un ten mai luminos. Vedeta şi-a eliminat imperfecţiunile feţei cu ajutorul laserului, şi-a scos cearcănele şi pistruii şi s-a supus unei proceduri de regenerare a pielii feţei.

Nicoleta urmat şi un tratament de sculptare a corpului cu laser, prin care a fost arsă grăsimea în exces. Rezultatul s-a măsurat în centimetri în minus, muşchi mai fermi şi o piele regenerată.

Pentru acestă intervenţie, vedeta a scos din buzunar 4.800 de euro. Nicoleta Luciu a mai vrut şi o epilare definitivă pe tot corpul care a costat-o 3.900. Ea a dat 6.000 de euro pentru o pereche de sâni nou-nouţi. Intervenţia a constat în ridicarea sânilor şi umplerea lor cu implanturi cu silicon.

Şi pentru că sarcina a lăsat urme inestetice şi pe picioare, Nicoleta s-a supus unor proceduri de scoatere a varicelor cu laserul şi eliminarea vergeturilor, intervenţii pentru care a plătit 2.600 de euro.