Năstase, la TERAPIE INTENSIVĂ. Fostul premier va fi OPERAT joi dimineaţa

Adrian Năstase a fost internat la terapie intensivă şi, potrivit România TV, ar urma să fie operat joi dimineaţa. Fostul premier are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 21:51
Năstase, la TERAPIE INTENSIVĂ. Fostul premier va fi OPERAT joi dimineaţa

Este internat la terapie intensivă, stabilizat şi foarte probabil vom intra în operaţie în cursul dimineţii.  Glonţul a intrat în regiunea mijlocie a gâtului. Nu aş vrea să intru în amănunte medicale. Năstase e diabetic, cardiac, hipertensiv„, a declarat profesorul Şerban Brădişteanu, citat de hotnews.ro.

Adrian Năstase a fost supus unor investigaţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit România TV, Adrian Năstase a încercat să se împuşte în cap, însă a fost împiedicat de poliţişti şi s-a rănit în zona gâtului. Glonţul i-ar fi rămas în gât, spun surse medicale.

Preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, care a venit, miercuri noapte, la Spitalul Floreasca, a declarat că Adrian Năstase este evaluat de o echipă de medici din care fac parte Şerban Brădişteanu, Daniela Bartoş şi Mircea Beuran.  

La rândul său, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat că Adrian Năstase este evaluat, monitorizat, este stabil. „Pacientul este evaluat, este monitorizat, este stabil. Familia nu doreşte să vă furnizăm niciun fel de informaţii. Trebuie să respectăm dorinţa familiei”, a spus Ioan Lascăr.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, după ce poliţiştii au venit la locuinţa sa pentru a-l duce în arest, în urma condamnării la doi ani de închisoare cu executare. Fostul premier s-a împuşcat în zona gâtului. El a fost stransportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a intrat rapid în operaţie.

La spital s-a deplasat şi premierul Victor Ponta, pentru a se interesa personal de starea fostului preşedinte al PSD.

CITEŞTE ŞI Adrian Năstase a încercat SĂ SE SINUCIDĂ. Fostul premier s-a ÎMPUŞCAT în gât VEZI PRIMELE IMAGINI