Adrian Năstase a încercat SĂ SE SINUCIDĂ. Fostul premier s-a ÎMPUŞCAT în gât VEZI PRIMELE IMAGINI

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, după ce poliţiştii au venit la locuinţa sa pentru a-l duce în arest, în urma condamnării la doi ani de închisoare cu executare. Adrian Năstase şi-a pus pistolul la cap. Numai norocul a făcut ca unul dintre poliţiştii care veniseră să îl ridice să îl împiedice, iar glontul a ricoşat astfel că Adrian Năstase s-a împuşcat în zona gâtului. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. La spital s-a deplasat şi premierul Victor Ponta, pentru a se interesa personal de starea fostului preşedinte al PSD.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 20:34

Adrian Năstase s-a împuşcat în zona gâtului, în timp ce poliţiştii veniţi să-l ducă în arest se aflau în locuinţa sa din Zambaccian.

Poliţiştii au ajuns la reşedinţa fostului premier în jurul orei 22.50, iar la aproximativ 20 de minute la aceeaşi adresă a sosit şi o ambulanţă. Personalul medical a intrat rapid în clădire, unde a rămas mai multe zeci de minute. În jurul orei 23.40, Adrian Năstase a fost scos din casă pe targă, având ochii închişi şi fiind acoperit cu o pătură albastră şi cu un fular în jurul gâtului.

Potrivit unor surse citate de România TV, Adrian Năstase a încercat să se împuşte în cap chiar în faţa poliţiştilor, dar a fost împiedicat de aceştia, astfel că s-a rănit în zona gâtului.

Surse citate de Mediafax susţin că Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său. Apoi, fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului. AFLĂ cine este poliţistul care l-a salvat pe Adrian Năstase

Avocatul Ion Cazacu a declarat, la România TV, că „poliţiştii practic i-au salvat viaţa” lui  Năstase. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost stabilizat şi pregătit pentru operaţie, care va fi efectuată joi dimineaţă. Medicul Şerban Brădişteanu a precizat că nu este vorba de o plagă, ci de mai multe plăgi împuşcate.

Avocatul a mers în cursul nopţii la spital, iar la plecare le-a declarat reprezentanţilor mass-media că Adrian Năstase este conştient. 

În jurul orei 24.00, Victor Ponta a ajuns la Spitalul Floreasca.

La locuinţa lui Adrian Năstase din Strada Zambaccian a sosit un echipaj de la Criminalistică pentru a face investigaţii în locul în care fostul premier a încercat să se sinucidă. Parchetul instanţei supreme a deschis dosar în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase. De la locuinţa lui Adrian Năstase au fost ridicate probe, anchetatorii au făcut fotografii, iar investigaţiile vor continua joi.

Adrian Năstase a fost operat joi dimineaţă, de o echipă complexă, condusă de medicul Şerban Brădişteanu. Acesta din urmă a declarat, miercuri noaptea, că starea fostului premier „nu este într-o stare bună” şi că are „mai multe plăgi”.

Brădişteanu a adăugat că Năstase este conştient şi se poate comunica cu el.

CITEŞTE ŞI Poliţia a venit după Adrian Năstase. O ambulanţă, chemată în Zambaccian VIDEO