Monica Gabor filosofează pe Facebook. Vezi ce mesaj a postat şi ce crede despre fericire

Monica Gabor înfloreşte pe zi ce trece în America, însă dacă analizăm mesajele de pe Facebook, românca nu pare prea fericită. Chiar dacă săptămâna trecută, fosta doamnă Columbeanu a fost fotografiată la petrecerea de lansare a băuturii iubitului său, Mr. Pink, alături de mai multe vedete din Statele Unite, Moni a devenit mult mai profundă şi mai înţeleaptă de când s-a mutat peste Ocean.

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 12:04
Monica Gabor filosofează pe Facebook. Vezi ce mesaj a postat şi ce crede despre fericire

„Mă simt foarte norocoasă să am atât de multe suflete care sunt lânga mine şi mă înţeleg! Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere, îmi plac foarte mult citatele pe care mi le trimiteţi! Preferatul meu din această săptămâna este acesta: Nu vei fi nicicând fericit atâta timp cât vei fi torturat că cineva este mai fericit decât tine– Seneca”, a scris Monica pe pagina ei de Facebook.

Monica Gabor duce o viaţă de lux în Statele Unite însă adaptarea pe tărâmul american este uneori grea de suportat, motiv pentru care Moni s-a gândit să filosofeze puţin pe Facebook.

„Totul se schimbă. Inevitabil, pentru că pornim fiecare într-o direcţie diferită. Însă e greu să accepţi în anumite momente schimbarea. Este dureros pentru că atunci când te întorci în trecutul fericit îi vrei pe cei dragi alături, ai nevoie de ei aşa cum i-ai cunoscut şi iubit. Pentru că e atât de cald şi comfortabil gândul că atunci când te întorci spre cineva, îl găseşti exact aşa cum l-ai lăsat: neatins, nedeformat, neschimbat„, a scris Moni pe contul ei de Facebook.