Bloggeri americani o fac praf pe Monica Columbeanu şi o numesc O FOSTĂ PROSTITUATĂ

Monica Gabor a stârnit controverse la Hollywood după ce a fost gazda evenimentului de lansare a băuturii Mr. Pink. Câţiva bloggeri americani au făcut săpături în presa din România şi au aflat toate picanteriile din trecutul tumultos al fostei Columbeanu. Aceştia au scris apoi că Mr. Pink şi Monica, o fostă prostituată, nu au niciun pic de morală când vine vorba de puţină publicitate.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 11:00
Bloggeri americani o fac praf pe Monica Columbeanu şi o numesc O FOSTĂ PROSTITUATĂ

Monica Gabor a fost fotografiată la petrecerea de lansare a băuturii iubitului său, Mr. Pink, eveniment unde au participat mai multe vedete din Statele Unite, printre care şi copiii lui Michael Jackson.

După această apariţie, câţiva bloggeri americani au început să facă săpături pentru a afla mai multe lucruri despre iubita chinezului miliardar şi astfel au aflat tot ce s-a publicat în presa din România. Pe blog, americanii au scris că Monica a fost prostituată când era încă minoră, dar că este posibil să fi fost forţată de împrejurări.

Bloggerii nu au omis să scrie nici despre scandalul sexual iscat de filmarea prin gaura cheii, în care apărea alături de Irinel într-o ipostază intimă, şi nici despre scandalul divorţului, scrie cancan.ro.