Monica Gabor dă primele semne de viaţă după o dispariţie de mai multe luni

Cum a început lumea să se întrebe unde este Monica Gabor, care nu şi-a mai văzut fetiţa de câteva luni, aceasta a şi dat primele semne de viaţă. A promis că ajunge joi seară în România, la braţ cu Mr. Pink, la deschiderea unui club.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 08:41
Monica Gabor dă primele semne de viaţă după o dispariţie de mai multe luni

După lovitura pe care a primit-o la începutul lunii iunie din partea instanţei, care a hotărât ca Irina să rămână tot în grija lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a retras în America, scrie cancan.ro. De atunci, nimeni n-a mai ştiut nimic despr ea, însă fosta soţie a lui Irinel a continuat să păstreze legătura cu o singură persoană din România, prietena ei, Mădălina Apostol. Mai mult, i-a promis că joi seară va ajunge cu Mr. Pink în România, la inaugurarea clubului acesteia.

Strategie de marketing, prietenie sau contract bănos, Monica Gabor a purtat discuţii intense cu Mădălina Apostol, pentru participarea la deschiderea inaugurală a clubului. „Am discutat cu Monica, dar nu ştiu dacă ajunge când vreau eu. Eu aş fi vrut să vină azi, la deschidere. Ea mi-a promis că vor veni amândoi, dar nu ştiu ce să zic. Am vorbit cu Monica ieri (n.r. marţi) şi îşi căuta bilet de avion. Despre Mr. Pink mi-a zis că are nişte întâlniri de afaceri, să vedem dacă le va putea amâna” a povestit Mădălina Apostol.