Avocatul Monicăi Gabor face dezvăluiri INCREDIBILE. Vezi de ce a pierdut Moni custodia Irinei

Monica Gabor a pierdut custodia Irinei, fiica rezultată din căsătoria cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Uluitor este însă că, după cum spune avocatul care a reprezentat-o în instanţă, nici nu a luptat cu adevărat foarte mult pentru micuţă.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 20:14
Avocatul Monicăi Gabor face dezvăluiri INCREDIBILE. Vezi de ce a pierdut Moni custodia Irinei

Avocatul care a reprezentat-o pe Monica Gabor în procesul pentru obţinerea custodiei Irinei, fiica pe care o are cu Irinel Columbeanu, facă o dezvăluire uluitoare despre cum a gestionat modelul întreaga situaţie. Ionuţ Dojană o acuză pe Monica Gabor că nu şi-a dat deloc interesul pentru a câştiga custodia Irinucăi, fapt care îl face să afirme acum, după încheierea procesului, că decizia judecătorilor a fost cea mai bună, scrie Libertatea.

Monica a pierdut copila din vina ei, pentru că a refuzat să se supună testului antidrog. Nu a ascultat ce i-am spus, iar în ultimele două luni nu am vorbit decât prin SMS. Nu a dovedit instanţei că e ataşată de România, iar atâta vreme cât ţi se spune ce să faci pentru a câştiga şi tu nu faci, înseamnă că nu vrei. Astfel, cred că e mai bine pentru micuţă să stea cu tatăl său„, spune avocatul care a reprezentat interesele Monicăi în procesul pentru obţinerea custodiei.

Mai mult, el a anunţat că refuză să o mai reprezinte pe fosta doamnă Columbeanu pe viitor.

În ultimele luni, Monica Gabor a fost destul de puţin prezentă în viaţa fiicei sale, aflată în grija tatălui, şi şi-a petrecut timpul mai mult în Statele Unite, cu iubitul ei chinez, Mr. Pink.