Mobilizare prin lacrimi, înainte de Ajax. Cum i-a făcut Reghecampf să plângă pe stelişti VIDEO

Imediat după încheierea meciului cu Ajax Amsterdam, în urma căruia Steaua s-a calificat în optimile Ligii Europa, Iasmin Latovlevici, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a mărturisit că, înaintea jocului antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut jucătorii să plângă în vestiar.

22 feb. 2013, 00:14
Mobilizare prin lacrimi, înainte de Ajax. Cum i-a făcut Reghecampf să plângă pe stelişti VIDEO

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a ales un filmuleţ emoţionant, dar plin de pilde, pentru a-şi mobiliza jucătorii înaintea returului cu Ajax Amsterdam, din 16-imile Ligii Europa.

Reghe le-a arătat jucătorilor un sportiv demn oricând să fie dat drept exemplu de perseverenţă şi putere de luptă chiar şi atunci când soarta îţi este potrivnică, iar fundaşul Iasmin Latovlevici, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a recunoscut că a fost impresionat până la lacrimi.

Mister ne-a făcut să plângem înainte de meci. Cel puţin pe mine, pentru că eu, deşi lumea nu ştie, sunt un tip mai sensibil„, a spus Latovlevici, la microfonul Digi Sport.

Întrebat de ce a ales acest clip şi nu meciul din urmă cu 8 ani în care Steaua pornea, la fel ca înaintea jocului cu Ajax, cu un handicap de 2 goluri în faţa Valenciei, dar a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se califice, Reghecampf a răspuns sec: „Pentru că nu poţi să trăieşti din istorie”.

Steaua s-a calificat, joi, în optimile Ligii Europa, după ce a învins cu 4-2 la loviturile de departajare formaţia Ajax Amsterdam. După 120 de minute, scorul a fost 2-0, după golurile lui Latovlevici (38) şi Chiricheş (76).