Mesajul lui Antonescu pentru IMBECILII care insultă electoratul din Teleorman

Crin Antonescu spune că nu fuge de bucureşteni prin candidatura în Teleorman. Liderul PNL a folosit cuvinte grele la adresa celor care l-au criticat pentru colegiul ales. Antonescu a transmis un mesaj public "imbecililor" care îi insultă pe toţi cetăţenii din Teleorman şi îi prezintă ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, arătând că teormănenii au dovedit, la toate alegerile, că au opţiuni politice diverse."

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 10:25
Mesajul lui Antonescu pentru IMBECILII care insultă electoratul din Teleorman

„Dacă cineva crede că e îndreptăţit să folosească formula a fugit din Bucureşti, o poate folosi. Sunt deja imun la revărsarea de ură, de calomnie, de insultă. Aş vrea să le transmit public IMBECILILOR care insultă în masă toţi cetatenii din Teleorman, prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, că toate alegerile, de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman au opţiuni politice diverse”, a spus Crin Antonescu.

El a argumentat, precizând că democrat-liberalul Adriean Videanu este unul dintre cei care au pornit din Teleorman.

„În ce priveşte PD, una dintre vedetele acestui partid, domnul Videanu, a pornit din Teleorman, deci au avut nişte voturi acolo”, a spus Antonescu.

El a arătat că, deşi PSD e cel mai puternic partid din Teleorman, PNL are acolo o organizaţie foarte puternică.

„PNL are în Teleorman, de peste un deceniu, una din cele mai puternice organizaţii. PNL Teleorman s-a situat în 2004 pe locul întâi între organizaţiile liberale ca număr de primari şi ca număr de voturi”, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu. Pe locul lăsat liber în Bucureşti va candida Daniel Barbu.