Crin Antonescu îşi schimbă colegiul. Candidează la Teleorman în tandem cu Dragnea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 16:26
Crin Antonescu îşi schimbă colegiul. Candidează la Teleorman în tandem cu Dragnea

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie, au declarat surse citat de Mediafax.

Preşedintele PNL Teleorman, Marin Almăjan, a confirmat candidatura lui Antonescu în acest judeţ, în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV. „Am avut o întâlnire cu domnul preşedinte Antonescu şi am convenit ca dânsul să candideze la Telorman. Crin Antonescu a mai fost parlamentar de Teleorman în perioada 2000-2004 şi este foarte bine cunoscut de primarii PNL din judeţ”, a declarat Almăjan.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

În colegiul din sectorul 3 în care se anunţase iniţial că va candida preşedintele PNL, ARD nu şi-a desemnat încă un candidat, variantele discutate fiind Viorel Cataramă şi Sandra Pralong.