Mazăre, cu iubita la patinoar, dar cu gândul la o olteancă fierbinte VIDEO

Radu Mazăre şi-a scos vineri seară iubita la patinoar. Primarul constănţean şi-a demonstrat talentul pe patine, a învăţat un copil să "taie" gheaţa şi a găsit timp să se gândească şi la ce femeie din politică ar vrea alături pe Gheaţă. "Am eu ceva pe la Craiova, la TSD", a spus Mazăre, nemulţumit că nu s-a putut duce la schi din cauză că tot aşteaptă să fie chemat cu partidul la consultările privind numirea noului premier.

15 dec. 2012, 10:11

Radu Mazăre a ieşit, vineri seară, la patinoar la Constanţa. Însoţit de iubita sa, edilul constănţean s-a distrat de minune pe patine şi chiar a dat lecţii unui băieţel mai stângaci.

Deşi era împreună cu iubita, când a fost întrebat alături de ce femeie din politică ar prefera să patineze, edilul constănţean a răspuns fără menajamente: „De la tineretul PSD… Am eu ceva pe la Craiova, de când am fost să o ajut pe Olguţa„.

Mazăre a spus, însă, că nu este intersat de nicio femeie din PDL, nici măcar de Elena Udrea. „Am mai spus că nu e genul meu. Am văzut că de când e în opoziţie s-a mai îngrăşat, s-a mai balonat… e gheaţa subţire în opoziţie„, a spus Mazăre.

Primarul Constanţei a spus că ar fi preferat să meargă la schi, dar nu a făcut-o deoarece aştepta să fie convocat la consultări la Bucureşti, pentru numirea premierului, care speră să fie Victor Ponta. Întrebat ce va face dacă nu va fi aşa, Radu Mazăre a răspuns: „Mă las de gagici„.