Mazăre, show cu fetele la Monte Carlo VIDEO

Românii ştiu să se distreze cel mai bine. Şi nu o spunem noi, ci francezii din Monte Carlo, care premiază cluburile din Mamaia. Muzica bună, băutura pe alese şi zâmbetul fetelor frumoase i-au vrăjit pe turiştii străini. Printre ei se numără şi prinţul Albert de Monaco, cel care îi va acorda primarului Radu Mazăre trofeul pentru cea mai fashion staţiune de cluburi din Europa.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 21:24
Mazăre, show cu fetele la Monte Carlo VIDEO

Chiar dacă Mamaia nu abundă în clădiri cu zeci de etaje, cluburile de pe litoralul românesc i-ar putea face pe bogaţii de pe riviera franceză să creadă că suntem cel puţin la fel de buni la distraţie ca cei din Monte Carlo.

„Uite că este domeniul ăsta al distracţiei, al lipsei de reguli şi restrictii, al fetelor frumoase, pe care noi trebuie să-l promovăm şi ai văzut cum se uitau după căluţii noştri pe tocuri, caluţi veniţi din România care ca să promoveze ţara. Nu se uitau la Ferrari, nu se uitau la Lamborghini, la yahturi, se uitau după aceste mândreţe de românce”, a declarat Radu Mazăre, primarul Constanţei.

30 de românce de la malul mării au făcut senzaţie până şi la Monte Carlo, la Festivalul Internaţional al Cluburilor. Peste o sută de cluburi din lume, printre care şi 5 discoteci din Mamaia, s-au întrecut pentru trofeu. Iar de la anul, Festivalul s-ar putea muta la Mamaia.

„George, primarul din Monaco, este un prieten de al meu şi ne-a ajutat pe noi România să intrăm în acest eveniment. Am avut o discuţie. De anul viitor vom importa acest festival. Va fi o etapă în noiembrie la Monaco şi o etapă în iunie în Mamaia”, a completat edilul.