Mărturii şocante ale unui supravieţuitor din Muntenegru: Am sperat că parapetul va rezista VIDEO

Bărbatul îşi aminteşte cu emoţie cum a văzut zeci de oameni morţi şi răniţi în accidentul din Muntenegru. Supravieţuitorul a povestit că a fost lucid şi a simţit cum şoferul a ratat curba când au ieşit dintr-un tunel.

09 iul. 2013, 06:50
Mărturii şocante ale unui supravieţuitor din Muntenegru: Am sperat că parapetul va rezista VIDEO

Mărturii cutremurătoare ale unui supravieţuitor al accidentului din Muntenegru. Bărbatul povesteşte cu emoţie despre femeia care şi-a salvat fiica luând-o în braţe. Mai mult, el a simţit cum şoferul pierde controlul volanului şi a sperat până în ultima secundă că parapetul va rezista, dar autocarul s-a prăbuşit în hăul în care 18 oameni au murit şi 29 au fost răniţi, potrivit România TV.

Citeşte şi MĂRTURII din autocarul GROAZEI: Şoferul era în depăşire şi avea viteză mult peste limită

Supravieţuitorul îşi aduce aminte perfect momentul prăbuşirii autocarului. Pentru un moment, el a sperat că parapetul va rezista.

Când m-am trezit, m-am uitat în stânga, dreapta. La ieşirea din tunel am simţit că s-a ratat curba. Am simţit scrâşnet de fiare. Am crezut că am rămas pe pod, că poate suntem în balans şi mă gândeam să trec pe partea cealaltă. Vinovat cred că a fost şoferul, dar iert…„, a spus bărbatul.

Citeşte şi Cine sunt românii care au murit în accidentul din Muntenegru

A urmat însă dezastrul. După câteva zeci de secunde, supravieţuitorii îşi căutau prietenii sau rudele printre fiare. Imaginea fetei salvate de mama care o ţinea în braţe i-a rămas în minte. Victima a văzut şi a simţit, dar a trăit. A văzut 18 oameni morţi şi 29 de oameni răniţi. Cu toate că a avut o coastă ruptă care i-a intrat în plămân şi acum nu poate vorbi foarte bine, el este fericit că a scăpat cu viaţă.