Cine sunt românii care au murit în accidentul din Muntenegru

18 români şi-au pierdut viaţa în tragicul accident rutier care a avut loc, duminică, în Muntenegru. Nouă dintre victime sunt din Capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj. Pe lângă cei decedaţi, alte 29 de persoane au fost rănite. Aproape toate persoanele implicate în accident au fost identificate.

25 iun. 2013, 11:55
Cine sunt românii care au murit în accidentul din Muntenegru

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Moraru, a declarat, marţi, că două dintre persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru sunt o femeie şi un bărbat, soţ şi soţie, din Timişoara. „Este vorba despre soţii Mircea şi Doina Luminiţa Ardelean, din Timişoara. Cei doi sunt decedaţi, iar astăzi (marţi – n.r.) a fost anunţată familia de către o echipă formată din poliţişti şi psihologi”, a spus Ancuţa Moraru, potrivit Mediafax.

Cei doi soţi au urcat în autocar la ultima oprire de pe traseu din ţară, respectiv la Timişoara.

De asemenea, o femeie de afaceri din Cluj-Napoca se numără printre persoanele decedate în urma prăbuşirii autocarului într-o prăpastie din Muntenegru. „Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Muntenegru se numără şi o femeie cu domiciliul în Cluj-Napoca, Aurora Morar, o femeie de afaceri, care activa în domeniul vânzărilor de carte. Familia a fost anunţată despre deces”, au spus surse locale.

Membrii familiei femeii au fost deja anunţaţi despre decesul femeii.

Nouă dintre persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru sunt din Capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru. Accidentul s-a soldat cu 18 morţi şi 29 de răniţi. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

CITEŞTE ŞI: Tragedia din Muntenegru, povestită chiar de victime. Declaraţia femeii care a asigurat TRADUCEREA