MAMAIA VOTEAZĂ ÎN BIKINI. Radu Mazăre a însoţit turistele la vot VIDEO

REFERENDUM 2012. Primarul din Constanţa Radu Mazăre a ieşit, duminică, în piaţeta Cazinoului din Mamaia cu mai multe fete îmbrăcate în costume de baie. Edilul le-a însoţit de tinere la secţia de votare, el urmând să voteze pe seară.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 09:42
MAMAIA VOTEAZĂ ÎN BIKINI. Radu Mazăre a însoţit turistele la vot VIDEO

Radu Mazăre a renunţat, duminică, la costumele în care s-a deghizat în ultima vreme, şi şi-a luat foarte în serios datoria de primar. Îmbrăcat lejer, cu bereta roşie care l-a consacrat pe cap, aceasta a ieşit la plimbare cu mai multe domnişoare îmbrăcate sumar. Edilul a spus că pentru el, votul la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu este o plăcere.

Datoria mea vara este să am grijă de turişti şi turiste, fie că vorbim de distracţie, fie că vorbim de vot, acum. Ca atare sunt la datorie. Am grijă de turiste să meargă să voteze, după care, mai pe seară o să ma duc şi eu să votez, pentru că de data asta, pentru mine, votul este o plăcere, iar plăcerile vin după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez referendum de demitere a lui Băsescu?„, a declarat edilul din Constanţa.

După vot, Radu Mazăre a spus că le va da fetele liber la plajă.

Edilul a spus că se poate vota şi cu „buletinul la bikini”, cele aproximativ 25 de fete îmbrăcate în costume de baie fiind fotomodele din întreaga ţară. Ele urmează să participe la prezentări de modă pe litoral săptămâna viitoare.

CITEŞTE ŞI În TANGA, la REFERENDUMUL pentru demiterea lui Traian Băsescu