Mădălina Ghenea, fotografiată alături de un alt bărbat. Vezi pozele care îl vor face gelos pe Butler

Mădălina Ghenea a postat pe pagina de Facebook fotografii în care apare alături de un alt bărbat. Sunt în maşină, râd şi par că se distrează de minune.

02 apr. 2013, 12:58
Mădălina Ghenea, fotografiată alături de un alt bărbat. Vezi pozele care îl vor face gelos pe Butler

Mădălina Ghenea a scris şi un mesaj alături de poze, explicând pentru toată lumea că este vorba despre cel mai bun prieten al ei, Andrea. Rămâne de văzut ce reacţie va avea şi Gerard Butler la vederea acestor poze, mai ales că în ultimul timp relaţia lor a dat semne că scârţâie.

„Young and wild and free with my best friend andrea (Tânără şi sălbatică alături de prietenul meu cel mai bun, Andrea)”, a scris Mădălina Ghenea pe pagina de Facebook.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler formează un cuplu din vara anului 2012 şi se pare că românca este pregătită să facă un pas înainte în relaţie şi să-l prezinte pe iubitul ei familiei sale. Cei doi vor veni în Bucureşti, în luna august, la nunta lui Alin, fratele Mădălinei.

Deşi abia aşteaptă cu nerăbdare şi să-şi întâlnească posibilul viitor ginere, bunicii Mădălinei stau cu sufletul la gură şi sunt emoţionaţi la gândul că nepoata lor să nu păţească ceva rău. Ştiu că Mădălina este o celebritate şi se gândesc că ar trebui să vină însoţită de bodyguarzi, precum starurile de la Hollywood.