Bunicii Mădălinei Ghenea, prădaţi de hoţi VIDEO

Bunicii Mădălinei Ghenea au fost prădaţi de hoţi. Toţi vecinii lor sunt convinşi că aceştia primesc bani de la celebra lor nepoată.

31 mart. 2013, 08:12
Bunicii Mădălinei Ghenea, prădaţi de hoţi VIDEO

De când nepoata lor a devenit actriţă şi un topmodel de succes dar şi iubita celebrului actor, Gerard Butler, toţi localnici din satul satul Dobrotineţ, de lângă Slatina sunt convinşi că bătrânii primesc bani de la ea. Aşa că, unul din ei a intrat în miez de noapte în casă şi le-a luat toţi banii din pensie, scrie wowbiz.ro.

Avem căţei răi că, maică la noi se cam fură. Ne-a desfăcut geamul de termopan şi ne-a luat banii de sub masă„, a spus bunica Mădălinei Ghenea.

Deşi a fost crescută de bunici până a mers la şcoală, frumoasa româncă se pare că i-a uitat. Mădălina nu le-a mai călcat pragul de 10 ani de când s-a mutat în Italia.

Acum toată lumea vorbeşte că ne dă nouă Madalina bani. Nu ne ajută, mamă. Nu are de unde să aibă şi ea atâţia bani, ce pretenţii am eu la copilul ăsta„, a adăugat bătrâna.

Bunica Mădălinei spune că îi este dor de nepoata sa, iar când o vede la televizor îi dau lacrimile. Bătrâna speră că Mădălina va veni în august cu Gerard Butler în România la nunta fratelui său pentru a o îmbrăţişa din nou.