Justin Bieber şi-a ieşit din MINŢI. Vezi ce le-a făcut fanilor care au venit în faţa hotelului FOTO

Justin Bieber continuă seria controversată de gafe şi a ajuns să fie apărat doar de bunica sa care a declarat că face lucruri normale pentru vârsta sa, dar el este tot timpul sub atenţia publicului. Cu toate acestea, ultimul său gest este de neiertat, după ce şi-a scuipat fanii veniţi să îl apalaude în faţa hotelului unde era cazat.

28 iul. 2013, 12:08

În timp ce fanii ar face orice pentru el şi îl urmează oriunde se duce, artistul a ajuns să îşi bată joc de ei în public. Astfel, în timp ce zeci de fani au venit în faţa hotelului său, pentru a-l aclama, tânărul a început să îi scuipe, spre amuzamentul prietenilor săi, potrivit The Sun

Citeşte şi Justin Bieber, pus la punct de mămicile fanilor pe care-i desconsideră

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, când mai multe persoane au venit în faţa apartamentului său din Toronto. Ulterior, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, Bieber a postat pe Instagram un clip în care le mulţumea fanilor că au venit în număr atât de mare.

Citeşte şi Justin Bieber, cum nu l-ai văzut NICIODATĂ. Vezi filmarea RUŞINOASĂ ce îi poate distruge cariera

Ultimele luni l-au adus pe Biber pe prima pagină a ziarelor de scandal, după ce a făcut boacănă după boacănă. Astfel, el a reuşit să frapeze cu fiecare gest al său, de la urinatul într-o găleată dintr-un restaurant până la a se dezbrăca în aeroport. Singura care îl mai apără este bunica sa, care spune că Bieber face lucruri pe care orice tânăr normal le face la această vârstă, atât că el este tot timpul sub atenţia presei din cauza celebrităţii.