Justin Bieber, pus la punct de mămicile fanilor pe care-i desconsideră

Justin Bieber este ţinta criticilor acide ale părinţilor tinerilor fani care au fost lăsaţi să aştepte 2 ore, duminică seara, până când solistul pop a urcat pe scenă la un concert organizat la Iowa, conform publicaţiei locale The Des Moines Register, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
11 iul. 2013, 09:52
Justin Bieber, pus la punct de mămicile fanilor pe care-i desconsideră

Bieber a întârziat startul concertului de la Wells Fargo Arena din Des Moines, urcând pe scenă abia după ora 22:00. Întârzierea şi nesimţirea starului i-a înfuriat pe părinţi, iar una dintre mămici i-a scris o scrisoare deschisă, publicată prin intermediul The Des Moines Register.

Jill Stuecker, din West Des Moines, îl avertizează pe solist că acest tip de comportament nepotrivit îi va îndepărta pe părinţii fanilor săi – iar aceştia sunt cei care-i cumpără albumele, biletele la concerte şi materialele promoţionale.

‘Dragă Justin Bieber, am înţeles. Eşti tânăr, bogat şi faimos. Sunt sigură că în 90% din cazuri oamenii sunt mai mult decât fericiţi să se conformeze la programul tău sau mai bine spus la lipsa ta de program. Uite cum stă treaba, părinţii care şi-au adus copiii la unul dintre concertele tale, cel de duminică seară, nu se numără printre cei 90%… Viaţa ta artistică este dependentă de o masă de fani care nu dispun de venituri proprii pentru a te susţine. Ca să înţelegi şi tu: Nu trebuie să-i superi pe mami şi tati…’, conform scrisorii deschise.

‘Sunt mai mult decât supărată că ai început concertul atât de târziu… Şi dacă ne gândim la huiduielile puternice pe care le-ai auzit din audienţă, şi toate reacţiile de după concert, la fel de supăraţi sunt şi alţi părinţi (…) Poate că ţi-ai pierdut complet contactul cu realitatea, dar cu siguranţă că eşti înconjurat de oameni mai inteligenţi ca tine, care pot să înţeleagă: Cred că eşti un puşti obraznic şi nu am să mai cheltuiesc nici măcar 1 cent pentru a te susţine. Sunt convinsă că nu sunt singura. Le-ai îndepărtat pe mame cu fiecare nou concert susţinut, iar speranţa mea este că de acum într-un an, returnările de impozit cu care-ţi place să te lauzi vor reflecta această situaţie’, se încheie scrisoarea.

VEZI ŞI Justin Bieber, cum nu l-ai văzut NICIODATĂ. Vezi filmarea RUŞINOASĂ ce îi poate distruge cariera